GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två personbilar i kollission

Norra Sandby Två personbilar har kolliderat i Norra Sandby.
Hässleholm • Publicerad 3 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Strax efter klockan 15.15 koliderade två personbilar i Norra Sandby. Enligt larmet till SOS Alarm handlar det om en sidokollission.

Alla ska vara ute ur bilarna, men en person klagar på smärtor efter bältet. Däremot behövde ingen av de tre inblandade personerna föras till sjukhus

Bilarna står på vägen vilket gör att vägen är avstängd i väntan på bärgning. det ska även vara någon form av utsläpp på vägen.

- Vi vet inte orsaken till olyckan eller om någon av de inblandade har varit påverkad av något, men det är inget jag hört, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.

Texten uppdateras

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.