GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Krockade med rådjur – misstänks för rattfylleri

Osby En man i 30-års åldern misstänks för rattfylleri sedan han krockade med ett rådjur och ett kid tidigt på lördagsmorgonen.
Osby • Publicerad 4 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Strax innan klockan sex larmades polisen till en väg i Lönsboda. En man i 30-års åldern blåste positivt i samband med en viltolycka, där mannen ska ha körd på ett rådjur med kid.

Föraren skadades inte.

Camilla Landin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.