GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rymde från boende – gick på metalfestival

Tyskland Klockan tre på lördagsmorgonen larmades polisen till metalfestivalen Wacken Open Air då festivalbesökare upptäckt två egendomliga äldre herrar utanför området.
Publicerad 5 augusti 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
En glad metalälskare på Wacken. Foto: TT
En glad metalälskare på Wacken. Foto: TT

Männen ska ha ha uppträtt apatiskt och förvirrat. Det visade sig snart att de hade rymt från ett ålderdomshem på en näraliggande 0rt.

- De fattade tydligen smak för festivalen, säger polistalespersonen Merle Neufeld till public service-kanalen NDR.

Enligt polisen hade de två männen så pass varma känslor för festivalen att de var ovilliga att åka hem. Trots detta sattes de snart i en taxi och kördes således tillbaka hem till ålderdomshemmet.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.