GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt skottlossning var raketer

Skåne/Kristianstad Vid 21.10-tiden på tisdagskvällen larmades polisen till Bjäregatan med anledning av en misstänkt skottlossning, då boende larmat om att de hört skott.
Publicerad 7 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Men på platsen upptäckte man snart att smällarna som hördes kom från fyrverkerier avfyrade av barn mellan tio och femton år gamla.

Barnen sprang iväg när polisen kom till platsen. Ingen ska ha skadats vid händelsen.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.