Hoppas på övervakningsfilm

HÄSSLEHOLM

Polisen har ännu ingen misstänkt efter onsdagskvällens bråk i centrala Hässleholm. Larm om gängslagsmål i korsningen av Frykholmsgatan och Första Avenyen kom in till polisen, men när patrull kom till platsen var de inblandade försvunna. Patrullen sökte av området och hittade en 30-årig man med stickskada.
Sökning med hund genomfördes utan framgång, och kortare förhör hölls såväl med den stickskadade mannen som med ett vittne. Under torsdagen fortsätte utredningsarbetet med fler förhör, samt inhämtande av övervakningsfilm från området.
– Vi håller fortfarande på med informationsinsamling och har ännu inte hunnit börja titta på materialet, säger Tomas Borg, inre befäl på Hässleholmspolisen.
Polisen efterlyser samtidigt fler vittnesuppgifter.
– Bråket ska ha ägt rum vid 17:45 utanför H&M. Är det någon som sett något i den vägkorsningen är vi givetvis intresserade av att få veta det. Det gäller också området ner mot resecentrum och över på Norra station, säger Borg.

Dagens fråga

Följer du någon tv-serie?

Loading ... Loading ...