GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nödvatten till djur kan hämtas

Osby Från och med idag, torsdag, kan djurhållare hämta vatten på brandstationen i Osby. Anders Edwall på samhällsbyggnad i Osby kommun säger att det kommit in förfrågningar om nödvatten för djurhållning från flera håll i kommunen.
Osby • Publicerad 9 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Vi har pratat med SBVT och räddningstjänsten i Osby och anordnat så att från och med idag, torsdag, och på andra vardagar mellan klockan 08 och 16.30 kan man hämta vatten på brandstationen i Osby.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.