I nästa vecka väntar bortamötet mot Vidi för Malmö FF som avgör vidare avancemang i Champions League. Foto: TT

Supportrarna kan missa MFF:s ödeskval

Det är fortfarande oklart om Malmö FF:s viktiga bortamatch på tisdag mot Vidi kommer att sändas på TV i Sverige.

– Jag har förhoppningar om att matchen kommer sändas för våra supportrar, men ingenting är klart om i vilken kanal eller i vilken form matchen kan komma att sändas, säger MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander.

När Malmö FF mötte rumänska Cluj i Champions Leagues andra kvalomgången samt hemma mötte Vidi hemma i förra veckan har det varit Viaplay som sänt matcherna.

Men till ödeskvalet i nästa vecka, bortamatchen mot Vidi som avgör om Malmö FF går vidare till Champions Leagues playoff, råder det fortfarande oklarhet om supportrarna kommer att kunna följa matchen från tv-soffan hemma i Sverige.

– Om jag hade starka indikationer förra gången (bortamatchen mot Cluj) så betydde det att jag var 99,9 procent säker. Det är jag inte den här gången, och det är därför jag använder uttrycket ”förhoppningar”, säger Peter Åhlander.

Malmö FF har fått 500 biljetter inför matchen mot Vidi, än så länge är endast hälften av biljetterna sålda.

 

×