Ytterligare fyra åtalspunkter

HÄSSLEHOLM

Den 30-årige Hästvedabon som under tisdagen fick fem åtalspunkter mot sig – två ringa narkotikabrott, två fall av misshandel och ett fall av brott mot knivlagen – fick under onsdagen se listan växa med fyra fall av stöld.
Två av stölderna är från början av maj då Furumossens Gårdsmejeri under två dagar blev av med runt 6 000 kronor. Båda dessa brott förnekar mannen.
I slutet av juni ska han sedan ha brutit upp tanklocken till fyra bilar i Kristianstad och stulit bensin till ett värde av 1 000 kronor. Den tilltalade mannen delvis erkänner, delvis förnekar brotten.
Slutligen erkänner han en stöld av varor till ett värde av 3 600 kronor från en restaurang i Åhus under första veckan i juli. Han anhölls samma dag som stölden, och har suttit häktad sedan den 9 juli.

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×