Annons

Ytterligare fyra åtalspunkter

HÄSSLEHOLM Den 30-årige Hästvedabon som under tisdagen fick fem åtalspunkter mot sig – två ringa narkotikabrott, två fall av misshandel och ett fall av brott mot knivlagen – fick under onsdagen se listan växa med fyra fall av stöld.
Hässleholm • Publicerad 9 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Den 30-årige Hästvedabon som under tisdagen fick fem åtalspunkter mot sig – två ringa narkotikabrott, två fall av misshandel och ett fall av brott mot knivlagen – fick under onsdagen se listan växa med fyra fall av stöld.

Två av stölderna är från början av maj då Furumossens Gårdsmejeri under två dagar blev av med runt 6 000 kronor. Båda dessa brott förnekar mannen.

Annons

I slutet av juni ska han sedan ha brutit upp tanklocken till fyra bilar i Kristianstad och stulit bensin till ett värde av 1 000 kronor. Den tilltalade mannen delvis erkänner, delvis förnekar brotten.

Slutligen erkänner han en stöld av varor till ett värde av 3 600 kronor från en restaurang i Åhus under första veckan i juli. Han anhölls samma dag som stölden, och har suttit häktad sedan den 9 juli.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons