GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fick falska fakturor

Knislinge En 60-årig kvinna har polisanmält att hon två år i rad fått falska fakturor från ett företag som hon inte är kund hos.
Östra Göinge • Publicerad 10 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En 60-årig kvinna har polisanmält att hon två år i rad fått falska fakturor från ett företag som hon inte är kund hos.

Den var för en vecka sedan som kvinnan fick en likadan faktura som hon fick förra året.

Kvinnan har inte betalt några fakturor till företaget och vet inte varför hon får fakturor.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.