GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försökte lura sig till inloggning

HÄSSLEHOLM En 75-årig man fattade befogade misstankar när han blev uppringd av en person som påstod sig vara från bankens säkerhetsavdelning.
Hässleholm • Publicerad 10 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En 75-årig man fattade befogade misstankar när han blev uppringd av en person som påstod sig vara från bankens säkerhetsavdelning. Uppringaren sa att han behövde mannens kontonummer och inloggning på bankdosan för att stoppa ett köp från kortet.

Mannen befann sig utomhus, och i stället för att ge bedragaren uppgifterna kallade han på sina grannar. Då avslutade uppringaren samtalet.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.