Oroligheter i Glimåkra – flera anmälningar om misshandel och grovt olaga hot

Glimåkra Fyra personer var inblandade i oroligheterna som utspelade sig i Glimåkra under torsdagen. Polisen fick skicka ut patrull två gånger och flera anmälningar om misshandel och olaga hot har kommit in till polisen.

Klockan 15 på torsdagseftermiddagen fick polisen in ett larm om en misshandel i Glimåkra. Patrull skickades till platsen och det hela ska ha rört sig om en 15-årig kille som blivit misshandlad och hotad av en 18-årig man. 18-åringen ska ha utdelat flera slag mot huvud och överkropp och 15-åringen har i förhör med polisen uppgett att han haft smärtor i huvudet och rodnader efter alla slag. 18-åringen ska förutom att ha slagit killen även hotat honom. ”Prova ring polisen eller din pappa och se vad som händer” ska 18-åringen ha sagt vilket är anmält som olaga hot och övergrepp i rättssak.
Senare på kvällen, vid niotiden ska 15-åringen ha fått ett samtal från en annan man som hotade killen på telefon. Saker som ”Du kommer dö” och ”Vi kommer kontakta alla vi känner” ska ha sagts i telefonen och anmäls som grovt olaga hot. Polisen fick åka ut ytterligare en gång till Glimåkra klockan halv tio på kvällen. Då ska en man i 50-årsåldern ha misshandlat 18-åringen som först slog och hotade 15-åringen.
Polisen har inte gripit någon person men förhör har gjorts med de olika parterna och man har även utfört en husrannsakan i både en bil och en bostad.

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×