GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Ska sparka dig fram och bak”

HÄSSLEHOLM Det uppstod tumult bland kolonilotterna i Hässleholm under onsdagseftermiddagen.
Hässleholm • Publicerad 10 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Det uppstod tumult bland kolonilotterna i Hässleholm under onsdagseftermiddagen. En 68-årig kvinna gick in till grannlotten, och hennes hund följde med. När denna började skälla slog en 80-årig man till den och krävde att den skulle vara tyst.

Kvinnan konfronterade mannen, varpå han tog tag i hennes armar och hotade med att han skulle sparka henne både fram och bak.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.