Jessica Andersson
Magnus Carlsson

Stora artister till Musik vid Immeln

Immeln Stora artister och mycket folk står på schemat för Musik vid Immeln på lördag. Men vädret och ekonomin kan ställa till problem för arrangemanget.

På lördagen är det dags för ”Skånes trevligaste musikfest”, Musik vid Immeln. Hjärsås-Värestorp IF tog för 10 år sedan över ansvaret för arrangemanget från bygdeföreningen och står nu som arrangör för det 39:onde året för Musik vid Immeln. Jessica Andersson och Magnus Carlsson är två affischnamn som kommer att uppträda under lördagen.
– Jag tror att folk kommer att tycka att det är bra, säger Kjell Inge Malm, ansvarig för Musik vid Immeln.
Det är inte bara artister från Melodifestivalen och Digiloo som bjuder på musik. Familjen Sigfridsson återvänder till Immeln och även bandet Dönaberga bjuder på musik. De sistnämnda har varit med och uppträtt på evenemanget varenda år sedan starten för 39 år sedan. Mats Olofsson, känd från Casinogänget i Bjärnum, är konferencier för evenemanget.

Även om sommaren har bjudit på sol och värme finns det vissa oroligheter inför helgen.
– Vi hade ju sett fram emot fint väder, men det verkar det ju inte bli. Vi får hoppas att folk väljer att komma ändå. Vi har ju haft regn de senaste två åren, säger Kjell Inge Malm.

Förväntningen för Kjell Inge Malm och Musik vid Immeln är att 1500 personer ska leta sig till Immeln. Att folk bestämmer sig för att komma kan spela en stor roll för nästa års eventuella 40-årsjubileum.
– De senaste två åren har vi gått back men förhoppningen är ju klart att vi ska kunna anordna ett 40-årsjubileum, säger Kjell Inge Malm.
Klockan 14 på lördagen går evenemanget av stapeln vid Immeln.

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×