GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Arrangerar tre valdebatter

HÄSSLEHOLM Är du osäker på vilket parti du ska rösta på i valet om en knapp månad?
Hässleholm • Publicerad 13 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Är du osäker på vilket parti du ska rösta på i valet om en knapp månad?

Nu arrangerar kommunen en debattserie i tre delar, där Hässleholms aktiva politiker kommer att djupdyka i en rad valfrågor och svara på allmänhetens frågor.

Första tillfället äger rum i Hässleholms kulturhus den 1 september klockan 14. Fokus ligger på omsorg, sociala frågor, migration och integration.

Andra tillfället sker på Markan den 3 september klockan 18. Temat är skola, utbildning, teknik och bygg.

Tredje och sista tillfället blir på Hovdala slott den 6 september klockan 18. Här rör frågorna kultur, fritid, miljö, turism och tillväxt.

Varje debatt varar i omkring två timmar. Frågorna ska skickas in i förväg.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.