GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil brann vid bostadsområde

Hässleholm Strax efter midnatt skickades polis och räddningstjänst till Algatan med anledning av en brinnande bil.
Hässleholm • Publicerad 13 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En timme senare var branden släckt. Ytterligare en bil ska ha fått skador i samband med händelsen.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.