GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ettårigt barn hittat avlidet – två anhållna

Inrikes Två personer har anhållits sedan ett barn i ettårsåldern hittats avliden.
Publicerad 13 augusti 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: TT
Foto: TT

Enligt polisen i Umeå hittades barnet under söndag eftermiddag.

En förundersökning med misstanke om mord har inletts med anledning av dödsfallet. Polisen är förtegen kring omständigheterna och uppger att man inte kommer att lämna ytterligare kommentarer.

Barnet som anträffades avliden är i ettårsåldern.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.