GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åtalas för barnmisshandel

OSBY En kvinna i 30-årsåldern åtalas för misshandel av sin dotter.
Osby • Publicerad 14 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna i 30-årsåldern åtalas för misshandel av sin dotter. Enligt åtalet ska kvinnan i slutet av september förra året ha orsakat skador på dottern som resulterat i smärta och blåmärken. Hon ska också ha dragit dottern i håret. Allt ska ha skett i centrala Osby. Förhör med dottern har hållits genom inspelat videoförhör Den åtalade kvinnan förnekar brott. Fyra förhörda vittnen, däribland en socialsekreterare styrker målsägandens berättelse. Åklagaren har också bevisning i form av fotografier.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.