Annons

Fyra Sjövikenspelare klara för tourfinalen

Sport • Publicerad 14 augusti 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Per-Olof Isaksson
Per-Olof Isaksson

Det blev en något rumphuggen sista omgång, där bara 32 spelare kom till start, på samma EB-banor där finalspelet kommer att avgöras den 26 augusti.

Den sista deltävlingen vanns av hemmaspelaren Jonathan Lindoff på 116 slag, två före klubbkamraten i Malmö BGK, Lars Isberg. Isaksson gick in som total fyra på 124 slag med klubbkamraterna Mats Olsson och Lena Nilsson på 128.

Annons

Bakom Öresundstouren står Skåneklubbarna Linjen (Landskrona), Hjelmsjö, Kulladal (Malmö), Malmö BGK, Sjöviken och Staffanstorp. 32 spelare har möjlighet att få spela i finalen där det krävs att man deltagit i minst tre av de fem deltävlingarna under säsongen.

I sammandraget inför finalen toppar Per Olof Isaksson och övriga kvalificerade spelare från Sjöviken är Mats Olsson, nia, Lena Nilsson, fjortonde, samt Anders Andersson på sextonde plats.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons