GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Krogen är öppen trots konkursen

Hässleholm • Publicerad 14 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Under måndagseftermiddagen lämnade krögaren Peo Fredholm in konkursansökan för två av sina bolag till Kristianstads tingsrätt. Bolagen har funnits sedan 1995 och driver ett flertal restauranger i Hässleholm och Kristianstad.

De bolag som det gäller är Fredholmsgruppen AB och Fredholms Matkonst AB. I Hässleholm har han drivit Fredholms Matsalar vid Norra Station. Restaurangen i Hässleholm har vid dags datum fem stycken anställda. Konkursförvaltaren Niklas Sigesgård har dock beslutat om att hålla restaurangen i Hässleholm öppen denna vecka och nästa. Även restaurangen i Kristianstad kommer att hålla öppet som vanligt

Krögaren Peo Fredholm kan dock inte säga mycket om vad han har för planer för framtiden. Men han är övertygad om att Hässleholmsrestaurangen vid Norra Station kommer fortsätta att drivas i en annan regi.

aliher
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.