GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pengar försvunna ur plånbok

Glimåkra En kvinna i 75-årsåldern har polisanmält att någon stulit cirka 1 500 kronor ur hennes plånbok.
Östra Göinge • Publicerad 14 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna i 75-årsåldern har polisanmält att någon stulit cirka 1 500 kronor ur hennes plånbok.

Stölden ska ha inträffat i kvinnans hem i Glimåkra någon gång i mitten av förra veckan.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.