Trippla inbrott i Knislinge

Knislinge Tre hushåll i Knislinge har blivit utsatta för inbrott under helgen som gick.
Nu efterlyser polisen iakttagelser från platserna.

Under den gångna helgen har tre olika inbrott polisanmälts i Knislinge.
Samtliga inbrott ska ha upptäckts och anmälts under söndagen och tros ha inträffat när de boende inte varit hemma.

På Bronsringen tog sig gärningspersoner in i huset genom att slå sönder ett fönster på baksidan och sedan öppna det. Därefter har smycken till ett okänt värde stulits och sedan har tjuvarna lämnat samma väg. Boende har uppgett att de ska återkomma till polisen med en fullständig lista över vad som har försvunnit.

På Furusvängen har två hushåll fått påhälsning. I den ena bostaden har gärningspersonerna plockat ut fönsterkassetterna för att ta sig in och i den andra har de brutit sig in genom ett sovrumsfönster. Det är oklart om, och i så fall vad, som stulits från hushållen på Furusvängen.
Även om det är oklart exakt när de olika inbrotten inträffat utesluter polisen inte att det skulle kunna finnas något samband. Således ser de gärna att eventuella iakttagelser rapporteras in till dem.
– Vi välkomnar alla iakttagelser, så får vi arbeta med dem och se om det kan vara något. Eftersom händelserna skett i samma område tror vi att folk kan ha sett något, säger Veronica Gustavsson vid polisen.