Vatten forsar in i byggnader

Broby Ett kraftigt regnoväder har gjort att vatten har forsat in i ett antal byggnader i Broby

Larmet om att vatten forsade in i fastigheter kom strax innan lunch, då var det på Västergatan men det är även fastigheter på Västra Järnvägsgatan som drabbats av problemen. Räddningstjänsten är på plats för att hjälpa till med att pumpa ut vatten.

Räddningstjänsten prioriterar  i första hand till servicefunktioner, företag och därefter bostadsfastigheter. De rekommenderar därför privatpersoner att kontrollera sina fastigheter och om de är drabbade ska de i första hand agera själva och kontakta sitt privata försäkringsbolag.

Om man misstänker sig ha fått in avloppsvatten i sin fastighet ska man kontakta Skåne Blekinge Vattentjänst (SBVT) på telefon 010-211 97 80 skriver Östra Göinge kommun i ett pressmeddelande.

Dagens fråga

Har du kvar dina gamla skolkataloger?

Loading ... Loading ...