GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försvunnen päls anmäld

Lönsboda Någon gång mellan februari och april i år ska en päls ha försvunnit från ett dödsbo med anknytning till Lönsboda.
Osby • Publicerad 15 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Någon gång mellan februari och april i år ska en päls ha försvunnit från ett dödsbo med anknytning till Lönsboda. Händelsen har nu polisanmälts och rubriceras som stöld.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.