Silvana Imam under tisdagskvällens konsert på Stora Scenen, Malmöfestivalen. Foto: Ralph Bretzer

”Malmö, ni vet hur mycket jag älskar er”

Malmö Under tisdagskvällen bjöd Silvana Imam upp personer ur publiken på scen. Efteråt har artisten polisanmälts för framkallande av fara för annan. Nu ber artisten, genom sin presskontakt, om ursäkt.

Här är Silvana Imams känslor och tankar kring händelsen på scenen under tisdagskvällens konsert på Stora Scenen:

”Malmö, ni vet hur mycket jag älskar er eller hur? Igår på encore-låten valde jag att ta upp folk på scen men kunde inte förhindra att så pass många kom upp. Jag ville fira med er. Under hela förra turnén tog jag upp folk på scen under samma låt och tänkte köra en favorit i repris så att säga. I stunden tänkte jag inte på att jag gick emot restriktionerna.
Jag och mitt team har pratat med Malmöfestivalen samt bett om ursäkt till personen i personalen som kom till skada. Personen ifråga har meddelat att hen trots allt är okej efter omständigheterna. Viktigt att påpeka är att ingen har blivit nedtrampad eller blåslagen som det påståtts i media och av polis, men jag vill verkligen be om ursäkt om folk i fotodiket tyckte att det blev obehagligt. Jag var bara så glad över att ha klarat spelningen när jag dagarna innan hade tappat min röst. Publikens energi gav mig liv under varje sekund av spelningen. Älskar er.”

Även på sin instagram har Silvana Imam delat ett inlägg med ungefär samma uttalande.

Läs mer:

×