Det blir ingen combecak som spelare som det var tänkt för Malin Levenstad i höst. Hon skadade hälsenan i samband med fredagens träning. Foto: TT

Levenstads comeback slutade på kryckor

Asssiterande tränare Malin Levenstads var tänkt att förstärka FC Rosengård inför höstens Allsvenska spel. Men comebacken slutade med en hälseneskada och kryckor under fredagens träning.

I början av veckan gick Malmölaget ut med att assisterande tränare Malin Levenstad värvas till truppen för att stärka upp inför de nio omgångar som återstår av Allsvenskan.

Men under fredagens träning åkte FC Rosengård på ett tråkigt bakslag när assisterande tränaren Malin Levenstad, som tränade för comeback som spelare, fick köras till sjukhus efter en skada i en nicksituation.

– Mycket tråkigt. Om de första rapporterna stämmer, att hon skulle ha skadat hälsenan, så kan vi realistiskt sett inte räkna med henne under hösten.

Inför helgens allsvenska drabbning mot IFK Kalmar var det förstås ett besked man inte ville ha. Men i övrigt finns inga orosmoln på himlen enligt Eidevall.

– För övrigt ser det bra ut. Vi har en bra konkurrenssituation i truppen och känner oss väl rustade inför fortsättningen av allsvenskan.

Eidevall betonar att han inte på något sätt tar lätt på matchen mot tabelljumbon IFK Kalmar.

– Jag har berättat för spelarna att Kalmar mött ettan, tvåan och fyran i tabellen och bara förlorat med uddamålet.

– Då är man bara en spark ifrån att ta poäng och det bör vara nog med fakta för att alla ska veta att de ska ta motståndet på allvar trots att de ligger sist.

Spelarna har fått laget men startelvan blir inte officiell förrän framåt matchstart.

 

 

 

 

Läs mer:

www.skd.se

×