GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karneval får inga fler pengar

BJÄRNUM Karnevalsgeneralen Olle Davidsson får nej på sin ansökan om ett kommunalt bidrag till Bjärnums GoIf:s annonskostnader i samband med Bjärnumskarnevalen.
Hässleholm • Publicerad 20 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Årets karneval bedöms inte uppfylla kriterierna i tillräcklig utsträckning.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.