GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fräck stöld genom tak

Osby På tisdagen upptäcktes en fräck stöld på Forsgatan i Osby.
Osby • Publicerad 22 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

På tisdagen upptäcktes en fräck stöld på Forsgatan i Osby. Någon hade då klättrat upp på taket till en byggnad och avlägsnat en plastskiva. Genom hålet tog de sig in i byggnaden och stal en häcksax och en såg till ett sammanlagt uppskattat värde om 13 000 kronor.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.