GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ko räddades ur dike

VERUM En ko som gick ner sig i ett dike i Stavshult räddades av djurägaren och räddningstjänsten på onsdagsmorgonen.
Hässleholm • Publicerad 22 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid sjutiden i morse fick räddningstjänsten larm om att en ko gått ner sig i ett dike i Stavshult mellan Bjärnum och Verum. Kon hade enligt räddningstjänsten gått ner sig ordentligt.

Räddningstjänsten i Tyringe är specialister på att djurräddning och tillsammans med djurägaren och en traktor lyckades de rädda kon ur diket. Hela räddningsaktionen var över en dryg timme efter att larmet kom.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.