GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt mordbrand i Glumslöv

Landskrona En okänd gärningsperson ska ha anlagt flera bränder på olika platser vid ett bostadshus i Glumslöv under natten till torsdagen.
Publicerad 23 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Polis och räddningstjänst åker till platsen efter larm om en brand. Det visar sig att någon har anlagt flera bränder vid ett bostadshus; på en parkerad bil, ett släp, en moped, en förrådsdörr och en intilliggande vedhög. Enligt räddningsledaren fanns det stor spridningsrisk. Delar av husfasaden har fått skador efter bränderna.

Polispatrull har gjort en brottsplatsundersökning, men det finns inga spår att säkra.

En polisanmälan om mordbrand upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Larmet inkom vid midnatt.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.