Kaarina Rantanen som varit politiskt aktiv i flera år i Osby har lagt politiken på hyllan. På valdagen har hon dessutom varit nykter alkoholist i 30 år.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Hundar har alltid varit viktiga i Kaarina liv. Lilla Hedvig på bilden finns inte mer. I stället har Kaarina skaffat sig en chihuahua vid namn Svea som nu är sällskap till hennes båda andra hundar Bettan och Diddie. Foto: Helén Fingalsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Kaarina har efter ett kringflackande liv landat i Osby. Hon går gärna över till grannarna Marianne och Kalle för att dricka en kopp kaffe. Foto: Helén Fingalsson

På valdagen är det 30 år sedan hon blev helt nykter

Nykter. Kaarina Rantanen har under sina 40 år i Sverige bott på åtskilliga platser. För 12 år sedan landade hon i Osby. Här har hon jobbat inom kommunen som drogterapeut, men även varit politiskt engagerad. Nu lägger hon politiken på hyllan och på själva valdagen kan hon se tillbaka på exakt 30 år av nykterhet efter många år som alkoholist.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg