GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Paul McCartney till Köpenhamn

Nöje Paul McCartney kommer till Köpenhamn den 30 november.
Publicerad 23 augusti 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Paul McCartney hoppar över Skandinavien på sin kommande Europaturné. Foto: Frank Franklin II/AP/Scanpix
Paul McCartney hoppar över Skandinavien på sin kommande Europaturné. Foto: Frank Franklin II/AP/Scanpix

Nyheten att ex-beatlen kommer till Royal arena släptes under torsdagsförmiddagen.

Biljetterna till konserten släpps fredagen den 31 augusti klockan 10.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.