GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstror polisens lasermätare

HÄSSLEHOLM En man på strax över 50 år åtalas för att ha kört i 125 km/h med sin personbil förbi Hörlinge gård på riksväg 24, där hastigheten är begränsad till 80 km/h.
Hässleholm • Publicerad 24 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man på strax över 50 år åtalas för att ha kört i 125 km/h med sin personbil förbi Hörlinge gård på riksväg 24, där hastigheten är begränsad till 80 km/h. Överträdelsen ägde rum en förmiddag i maj i år när polisen hade en manuell fartkontroll på platsen.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.