GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man gick in via balkongen

HÄSSLEHOLM En man i 40-årsåldern klättrade upp på balkongen, tog sig in genom ett vädringsfönster, vandrade ut genom ytterdörren och påträffades i trappuppgången.
Hässleholm • Publicerad 27 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 40-årsåldern klättrade upp på balkongen, tog sig in genom ett vädringsfönster, vandrade ut genom ytterdörren och påträffades i trappuppgången. Problemet var att han inte hade någon rätt att vara i lägenheten.

Inget verkar ha försvunnit i samband med händelsen som ägde rum natten till söndagen, och mannen misstänks nu för hemfridsbrott.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.