GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu går flyget från Kristianstad igen

Skåne/Kristianstad Strax efter klockan sex i morse lyfte BRA med sitt första plan från Kristianstad Österlen Airport till Bromma.
Publicerad 27 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Sparrow Aviation som trafikerade linjen Kristianstad Österlen Airport-Bromma Stockholm Airport tidigare flög sin sista tur i slutet av juni i år, och sedan dess har det inte funnits någon flygförbindelse från flygplatsen i Everöd. Men sedan i morse är det ändring på det.

Klockan 06.10 lyfte BRA:s första plan mot Bromma och ifortsättningen kommer linjen Kristianstad-Bromma Stockholm Airport trafikeras med 16 flygningar per vecka, med 3 tur- och returresor varje dag, där restiden är 1 timme och 15 minuter.

– Vi är glada för den nya linje som kopplar samma Kristianstad med oss här på Bromma Stockholm Airport. Vi kan tillsammans skapa förutsättningen för ett snabbt och effektivt resande mellan Kristianstad och övriga Sverige, säger Mona Glans, flygplatsdirektör på Bromma Stockholm Airport i ett pressmeddelande.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.