GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Partierna bjuder in i stugvärmen

Hässleholm Under eftermiddagen var det aktivitet i samtliga valstugor, men det var bara S och SD som slog på stora trumman.
Hässleholm • Publicerad 27 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Socialdemokraterna bjöd på grillad korv till heta zambarytmer och Sverigedemokraterna försökte tagga upp stämningen framför Resecentrum.

Regnet dämpade tillströmningen av kommuninvånare, men partierna var eniga om att besöksfrekvensen kommer att öka ju närmare valet vi kommer.

De personer som Norra Skåne pratade med hade olika frågor som de tyckte att kommunen skulle ta tag i.

Att som äldre ha någonstans att bo och att få bo tillsammans med den man levt med i stort sett hela sitt liv var en åsikt som framfördes.

Men även badhuset, skolan, en plats för de unga i kommunen och färre ”dåliga affärer” nämndes av de som trotsade vädergudarna.

Det återstår ytterligare två veckor innan valurnorna stängs. Att prata med de lokala företrädarna för de olika partierna kan möjligtvis räta ut en del frågetecken.

Här gäller det att övertyga de som är tveksamma och inte minst de som fortfarande inte tycker att det är någon idé att rösta.

3 bilder
Valrörelsen börjar och valstugorna är på plats. Zambarytmer utanför socialdemokraterna.
Irene Nilsson, Lena Wallentheim och Henrik Fritzon invigde Socialdemokraternas valstuga. Foto: Helén Fingalsson
Hanna Nilsson och Patrik Jönsson förklarade vad man ville med kommunen. Foto: Helén Fingalsson
Valrörelsen börjar och valstugorna är på plats. Zambarytmer utanför socialdemokraterna.
Irene Nilsson, Lena Wallentheim och Henrik Fritzon invigde Socialdemokraternas valstuga. Foto: Helén Fingalsson
Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.