GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tonåring greps för mord på EU-migrant

Inrikes En tonåring har gripits misstänkt för mord på en EU-emigrant i Huskvarna.
Publicerad 27 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt P4 Jönköping greps tonåringen under måndagsmorgonen efter att ha anhållits i sin frånvaro i helgen.

Tonåringen misstänks för mordet på den EU-migrant som hittades död i en park vid Huskvarna den 8 augusti.

En vecka senare kom beskedet att polisen nu utredde ett misstänkt mord.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.