Bra resultat för Nyföretagarcentrum

I den senaste NKI-undersökningen (nöjd kund index 2017) som genomförts i de drygt 200 kommuner där Nyföretagarcentrum verkar, utmärker sig Nyföretagarcentrum i Hässleholm.

Enligt undersökningen är samtliga besökare på Nyföretagarcentrum nöjda med dess insats och på det sätt som Nyföretagarcentrum har hjälpt dem. Lika stor andel är beredda att rekommendera verksamheten till andra.

Med dessa siffror hamnar Nyföretagarcentrum i Hässleholm bland de tre bästa verksamheterna inom Nyföretagarcentrum i Sverige.
Det senaste året har NyföretagarCentrum Hässleholm gjort en ökad satsning både för tillgänglig rådgivning och för digitalisering. All rådgivning går att få på distans med videosamtal. Trots en vikande trend bland nystartade företag generellt i Sverige har andelen nystartade företag genom NyföretagarCentrum ökat. Denna satsning tros ligga bakom det fina resultatet.

Markus Yngvesson, rådgivare och verksamhetsledare:
– Det är jätteroligt att så många är nöjda och kan tänka sig att rekommendera oss. Nöjda kunder är en kvalitetsstämpel för alla verksamheter, säger Markus Yngvesson, rådgivare och verksamhetsledare.
Verksamheten finansieras till större delen av privata företag i Hässleholm men också av kommunen. Den huvudsakliga uppgiften är att tillhandahålla kostnadsfri och konfidentiell rådgivning till alla som ska starta eget företag. Under 2017 kom 120 st nya besökare, vilket lett till 61 företagsstarter.

Dagens fråga

Längtar du efter den första snön?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×