GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hotade annan elev till livet

HÄSSLEHOLM Två elever i 30-årsåldern, en man och en kvinna, råkade i luven på varandra på en skola i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 28 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Två elever i 30-årsåldern, en man och en kvinna, råkade i luven på varandra på en skola i Hässleholm. Nu har mannen anmält kvinnan för olaga hot, sedan hon enligt anmälaren ska ha hotat honom till livet.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.