GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

C vill ge anställda en cykel

HÄSSLEHOLM Hässleholms kommun bör införa möjligheten till förmånscykel för alla sina anställda.
Hässleholm • Publicerad 29 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Hässleholms kommun bör införa möjligheten till förmånscykel för alla sina anställda. Det föreslår Centerpartiet genom Lena Svensson i en motion.

En del kommuner har redan infört detta, vilket innebär att den enskilde hyr en cykel till förmånligt pris. Kostnaden blir lägre i och med att cykeln betalas av genom bruttolöneavdrag.

”Nyttan med förslaget är stor, då det gynnar folkhälsan och ligger i linje med kommunens inriktning på aktivt miljöarbete” menar hon som dessutom tror att det skulle göra kommunen mer attraktiv som arbetsgivare.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.