GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stal handverktyg på företag

HÄSSLEHOLM Ett företag på Väpnaregatan utsattes under tisdagen för en stöld.
Hässleholm • Publicerad 29 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Ett företag på Väpnaregatan utsattes under tisdagen för en stöld.

En person gick in i butiken på baksidan, och väl där stal denne en låda med diverse olika handverktyg.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.