Hemfridsbrott polisanmält

Lönsboda

En polisanmälan om hemfridsbrott har upprättats efter en händelse på en gård utanför Lönsboda vid 12-tiden på torsdagen. Målsägande uppger i anmälan att boende på gården observerat hur en skåpbil som stannat till vid gården och sedan kört därifrån. Därefter har målsägande gett sig ut på en promenad och när vederbörande återvände var skåpbilen tillbaka. Inifrån gårdens boningshus kunde boende därefter observera hur en kvinna kom ut ifrån en ladugårdsbyggnad och sedan knackade på dörren. Målsägande ska inte ha öppnat dörren och sedan ska bilen ha lämnat gården. I anmälan uppges att även granngårdar fått påhälsning, däremot har inget rapporterats stulet.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Brukar du läsa böcker eller lyssna på ljudböcker?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×