Tre personer, en kvinna och två barn har hittats döda i en lägenhet i Västra Frölunda i Göteborg, uppger polisen. Foto Adam Ihse/TT
Tre personer, en kvinna och två barn har hittats döda i en lägenhet i Västra Frölunda i Göteborg, uppger polisen. Foto Adam Ihse/TT

Man misstänks ha dödat sin familj

Sverige En kvinna och två yngre barn har hittats döda i en lägenhet i Västra Frölunda och kvinnans make, tillika barnens far, har överlämnat sig till polisen.

Det var vid 04.51 på söndagsmorgonen som larmet nådde polisen.
– Det var en man som ringde oss och uppgav att han dödat sin fru och sina två yngre barn och att han själva var kvar i lägenheten, säger Thomas Fuxborg, presstalesman för polisen i region väst.

När man kommer till lägenheten som finns på Smyckegatan i Göteborgsstadsdelen Västra Frölunda hittar man mycket riktigt en död kvinna och två döda barn. I lägenheten fanns också mannen.
– Han grips och förs därifrån misstänkt för mord, säger Thomas Fuxborg.
– I nuläget misstänker vi inte att någon annan har varit i lägenheten.

Den misstänkte mördaren fördes själv till sjukhus av polisen men var hans skador kommer ifrån vill polisen inte säga.

Polisen har spärrat av lägenheten och underrättat anhöriga. Man vill ännu inte gå ut med åldrarna på de mördade eller hur de bragts om livet. Enligt Göteborgs-Posten, som citerar en anonym poliskälla, ska det röra sig om barn som ännu inte har börjat skolan.
Samma källa uppger för tidningen att det inte ska finnas några kända kopplingar mellan den misstänkte mördaren och grov organiserad brottslighet.