GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

15-åring bar kniv på Kvantum

HÄSSLEHOLM Vad som började som en ringa stöld utförd av en 15-årig pojke på Ica Kvantum i Hässleholm växte snabbt till tre misstankar, förutom stölden.
Hässleholm • Publicerad 3 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Vad som började som en ringa stöld utförd av en 15-årig pojke på Ica Kvantum i Hässleholm växte snabbt till tre misstankar, förutom stölden. När polisen kom till platsen hittade man såväl kniv som försvarssprej och en kraftig smällare, en så kallad banger, på pojken.

Förutom för ringa stöld misstänks han nu för brott mot knivlagen, innehav av annat vapen (försvarssprejen) samt brott mot lagen mot brandfarliga och explosiva varor (bangern).

Händelsen ägde rum under lördagsförmiddagen.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.