GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skolans utmaningar tema i valdebatten

Hässleholm Utbildning, teknik och bygg var teman i måndagens debatt på Markan med representanter för de tio politiska partier som ställer upp i kommunvalet.
Hässleholm • Publicerad 3 september 2018 • Uppdaterad 10 december 2021
I debatten deltog Anders Edwall, C, Stefan Svensson, KD, Mathias Berglund, KR, Stefan Larsson, M, Ernst Herslow, FV, Patrik Jönsson, SD, Joachim Fors, S, John Bruun, L, Dolores Öhman, MP och Per-Åke Purk, V. Håkan Nilsson var debattledare.                 Foto. Stefan Olofson
I debatten deltog Anders Edwall, C, Stefan Svensson, KD, Mathias Berglund, KR, Stefan Larsson, M, Ernst Herslow, FV, Patrik Jönsson, SD, Joachim Fors, S, John Bruun, L, Dolores Öhman, MP och Per-Åke Purk, V. Håkan Nilsson var debattledare. Foto. Stefan Olofson

Ska Vanneberga skola renoveras, eller ska skolan läggas ner och eleverna flyttas till skolan i Vinslöv 1,6 kilometer bort?

Det är skriande brist på förskoleplatser i kommunen. Barnantalet har ökat mycket de senaste åren och prognosen pekar fortsatt uppåt.

Centerns Anders Edwall, poängterade att om partierna väljer att samarbeta mer, efter valet, så kan mycket vinnas i kraftfulla beslut till gagn för kommuninvånarna.

Mobiltelefoner i klassrummet är en debatterad fråga. Mathias Berglund (KR) ser inga problem med mobiler i klassrummet.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.