Annons

Ville inte stanna – krockade

Osby En man i 25-årsåldern misstänks efter en händelse vid 17-tiden i söndags för rattfylla, grov olovlig körning, vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.
Osby • Publicerad 3 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 25-årsåldern misstänks efter en händelse vid 17-tiden i söndags för rattfylla, grov olovlig körning, vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik. Mannen ska ha färdats i en bil på Norra Infartsgatan i Osby när en polispatrull ville utföra en kontroll. Istället för att stanna valde mannen att försöka köra ifrån polisen, men hann inte många meter innan han kolliderade med en annan bil.

Därefter fattade polisen misstanke om att mannen var påverkad av narkotika och omhändertog således honom för provtagning. Det fanns på måndagsförmiddagen inga uppgifter om några skador i samband med händelsen.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons