GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

15-åring misshandlad av duo

BJÄRNUM En polisanmälan har upprättats om misshandel.
Hässleholm • Publicerad 4 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

En polisanmälan har upprättats om misshandel. Detta sedan en 15-årig pojke fått ta emot knytnävsslag och sparkar mot kroppen från två gärningsmän. Händelsen inträffade i Bjärnum under måndagskvällen.

Enligt anmälan verkar gärningsmännen inte ha varit kände för målsäganden.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.