Annons

”M-utspel kan hota Skånesatsning”

Hässleholm • Publicerad 5 september 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Tomas Eneroth bekantade sig med depåbygget på Kärråkra tillsammans med Lena Wallentheim och Henrik Fritzon.  Foto. Stefan Olofson
Tomas Eneroth bekantade sig med depåbygget på Kärråkra tillsammans med Lena Wallentheim och Henrik Fritzon. Foto. Stefan Olofson

– Depån har mycket stor betydelse och är en del i den nationella storsatsning på infrastruktur i landet med 700 miljarder, säger Tomas Eneroth.

Annons

– Att ljuga skåningarna rakt upp i ansiktet fyra dagar innan valet är omdömeslöst gjort av en minister. Moderaterna riks har inga avsikter att inte fullfölja de planerade satsningarna i Skåne. Man kunde förväntat sig betydligt mer saklighet och uppriktighet från en minister men det tyder på desperation och rädsla att förlora makten, säger Carl Johan Sonesson (M).

Regionstyrelsens ordförande Henrik Fritzon, S, följde ministerns besök på Kärråkra tillsammans med oppositionsrådet Lena Wallentheim och kollektivtrafiknämndens ordförande Stefan Svalö, S.

Lena Wallentheim fick nästan något vilt i blicken när Tomas Eneroth berättade om M-utspelet i Stockholm.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons