Annons

Tyringe Hockey fick sin revansch

Sport Slog Mörrum efter vändning i tredje perioden.
Sport • Publicerad 7 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Efter två perioder låg Tyringe under med 1–2 och Mörrum ledde även klart i skottstatistiken. Den som höll TSOS kvar i matchen var rutinerade målvakten Joakim Strandberg, som också var bäste spelaren på isen.

– Vi har ett fantastiskt målvaktsspel i den här matchen, säger Alfredsson som ändå inte vill svara på vilken målvakt som går in i säsongen som förstaval.

Annons

– Anton (Johansson) var helt enorm när vi var i Köpenhamn, vi har verkligen två mycket duktiga målakter, säger han.

I tredje perioden var det ett helt annat Tyringe som klev ut på isen. Kvitteringen kom i numerärt underläge och med en och en halv minut kvar kom 3–2. Sedan trillade även 4–2 in i tom kasse.

– Mörrum var hetare och bättre än oss i de första två perioderna men sedan stänger vi ned dem helt, säger Alfredsson som tycker att hans lag trots allt har en del att jobba på.

– Vi vill vara bra i 60 minuter och riktigt där är vi inte ännu. Men det här kommer att ta tid och det måste vi vara beredda på, säger han.

Sanny Hafström gjorde två mål, Oscar Almberg och Emil Backman var sitt. Förutom Joakim Strandberg förtjänar också den egne produkten Adam Ringdahl beröm.

– Han är väldigt bra i sina värderingar, säger Henrik Alfredsson.

Johannes Höghäll Johnsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons