Ingen match för Glimma HK

ISHOCKEY

Det var meningen att Glimma HK skulle dra igång träningsspelet i eftermiddag hemma i Trollahallen mot Ronneby.
– Tyvärr så blir det ingen match då de hoppat av, säger Glimmatränaren Johan Sandmark.
Glimma kommer i stället spela säsongens första träningsmatch borta mot Sölvesborg nästa fredag. Ett lag de för övrigt möter en vecka senare på hemmais. Seriegenrepet inför premiären den 7 oktober mot Trelleborg blir i Lenhovda den 27 september.
Sandmark har just nu en trupp på 23 spelare.
– Vi har lite grejer på gång då vi önskar att utöka truppen med två spelare. Det ska helst var två backar då just backsidan är lite tunn.
– I övrigt tycker jag att vi har en bra trupp där de flesta var med även under fjolåret.
Nya i Glimma i årets trupp är den amerikanske målvakten Nick Kent, backarna Andreas Thulin, Frosta, och Joel Fantenberg, Osby, samt centern Erik Jönsson, även han från Osby. Jani Palmroos har gått tillbaka till Osby medan Jesper Tillman, Oscar Eliasson, Alexander Sjödin och Hampus Flink slutat.