Lilla spindel upp och ner, av Jens Peter de Pedro och Elena Serrato.

Boktips

Lilla spindel upp och ner
Jens Peter de Pedro
Elena Serrato
Bonnier Carlsen

Det är svårt att bestämma sig om det är roligt eller rörligt att läsa boken, för efter halva berättelsen får du vända boken upp och ner för att kunna läsa andra halvan. Sagan är i alla fall skoj. Den handlar om lilla spindel som rymmer hemifrån eftersom mamma gormar och skriker. Det är nog roligare att bo hos fiskarna, fast han kan ju inte simma. Kanske hos myrorna, men lilla spindel är för lat för att hjälpa till att jobba. Larverna då? Nja, det kanske inte var så tokigt hemma hos mamma ändå. Boken vänder sig till förskoleåldern.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Kommer du följa skid-VM?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar